Over onsakkAdmin

Tussen de velden en langs het lievepad ligt onze gezellige tea-room ‘De Akkerhoeve’ sinds 2003 baat Karine haar zaak uit, in 2013 zijn ook Timmy & Stephanie erbij gekomen doordat onze zaak niet enkel een druk bezochte plaats is voor fietsers en wandelaars maar vooral omdat we in de loop der jaren een heel trouw cliënteel hebben opgebouwd. Een plaats waar zowel jong als oud kunnen genieten van een gezellige huissfeer midden in de natuurlijk. Waar kwaliteit van de producten en vriendelijkheid centraal staan.

Je kan bij ons terecht voor artisanale ijscrème, pannenkoeken, desserten. Maar ook onze heerlijks snacks zijn een favoriet. Alles wordt hier met brood geserveerd.

Wij beschikken over een groot zonneterras waarbij de kinderen zich kunnen uitleven op onze afgesloten speeltuin met voetbalterrein rondom onze dierenweide.
In juli & Augustus doen wij onze zomerbar ‘de kiosk’ enkel open bij mooi weer.
In de winter hebben wij een gezellige binnenspeelruimte voor de kinderen.

Volwassene kunnen genieten in onze veranda met uitzicht op de dierenweide en de natuur of vooraan gezellig bij het houtvuur.
Wij serveren alles vers bereid waardoor de baktijd gerespecteerd moet worden, bij drukke periodes kan de wachttijd uitlopen.

Voor groepen van minstens 40 personen doen wij ook andere dagen open.

Voor feesten tot maximum 40 personen kunnen wij speciale suggesties aanbieden, je kan ons hiervoor persoonlijk contacteren of via mail.
Voor grotere groepen raden wij de akkerloods aan.

Op social media kan je ons volgen op facebook en instagram.
Als laatste beschikken wij over een geweldig team met jonge dynamische mensen, bij drukte of gelijk wanneer blijven ze hun best doen, behandel ze goed, ze zijn zeldzaam.

Tot snel!
Het akkerhoeve-team


Wist je dat wij behoren tot de kindvriendelijke restaurants?
Meer informatie vind je op https://www.c-and-a.com/be/nl/shop/kindvriendelijke-restaurants.